BUURTPREVENTIE POELDIJK IS VAN START GEGAAN MET UW HULP!

In de zomer van 2013 is Buurtpreventie Poeldijk opgericht. Er hebben zich al ruim 20 mensen ingeschreven. Uiteraard kunnen wij nog wel wat meer hulp gebruiken.

Buurtpreventie Poeldijk kost u niet veel moeite en het kan heel wat opleveren: een gezelliger, veiliger en rustiger buurt. Echt iedereen kan buurtprevent worden, ook u! Voor kleding en zaklantaarns wordt gezorgd, net als een gedegen cursus. Dus meldt u z.s.m. hiervoor aan. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u zich aansluit bij Buurtpreventie Poeldijk dan krijgt u ook de weekscans van Poeldijk. Het is maar een uurtje in de week en u loopt altijd samen. U bent hierbij de ogen en oren van Politie Westland. Naast 112 is er de mogelijkheid om rechtstreeks met de wachtcommandant te bellen en zal er direct Politie assistentie worden opgeroepen. De Politie handelt het dan verder af. U loopt uw ronde in uw eigen Poeldijkse buurt.

Samen staan we sterk, Bestuur Buurtpreventie Poeldijk.

We zoeken nog sponsoren, die hun naam en logo op de buurtprevent kleding willen zetten. U ondersteunt hiermee dit belangrijke initiatief en u krijgt hiervoor veel bekendheid terug, waaronder vermelding op onze website.

fb icon 325x325